Risberg Herrgård

På Risberg kan du ”hyra en Herrgård”
Här erbjuds ett funktionellt boende eller en mötesplats i herrgårdsmiljö.
Risbergs fantastiska herrgårdsmiljö passar dig som vill ha ett funktionellt boende med lite extra. Antingen är du här i jobbet eller på semester.
På Risberg känner man lugnet men är ändå nära. Konceptet ”Hyr en herrgård” innebär att man bor på gården. Antingen genom att hyra en hel flygel eller separata rum. Det är även möjligt att hyra rum för att genomföra möten.

Det finns tre hus med eget kök, vardagsrum och sovrum. Alla hus erbjuder självhushåll – gästen tar med och tillagar själva den mat och dryck som önskas under vistelsen. Vi kan hjälpa till med tips på catering.
Varje flygel har sex bäddar samt extrabäddar och fullt utrustat kök. Gemensam dusch och toalett. Med anledning av Coronan har vi ställt om uthyrningen vilket innebär att man inte delar kök eller badrum med andra sällskap. Grupper mixas ej. Oavsett om man är 1 eller 6 personer så bor man i egen flygel.

Risberg Herrgård ligger vackert vid Rådasjön, ca 10 minuters bilväg från Hagfors. På gården finns möjlighet till härliga bad i sjön och närhet till vandrings- och mountainbikeleder samt Klarälvsbanan.
Omgivningarna ger möjlighet till jakt och fiske.


Vid förfrågan kontakta oss på christina@risbergherrgard.se alt +46702-644008
INFO
Plats
Arrangör
Namn
Risberg Herrgard
Adress
Risberg Herrgård
683 40 Uddeholm
Kommun: Hagfors
Tillbaka
Uddeholm
Besök hemsida
Boka
Historia

Priser

Pristyp: Lägenhet, 2 bäddar
Pris: 500 kr
Beskrivning:
1 person 500 SEK/natt 2 personer 900 SEK/natt I priset ingår: - Övernattning i dubbelrum - Sänglinne och handduk - Slutstädning 15% rabatt från 4:e natten
Pristyp: Annex norra
Pris: 600 kr
Beskrivning:
6+2 bäddar Från 600 SEK/natt I priset ingår: - Övernattning i dubbelrum - Sänglinne och handduk - Slutstädning 15% rabatt från 4:e natten
Pristyp: Annex södra
Pris: 600 kr
Beskrivning:
5+1 bäddar Från 600 SEK/natt I priset ingår: - Övernattning i dubbelrum - Sänglinne och handduk - Slutstädning 15% rabatt från 4:e natten